Bloggen

12/13/2012

1 Comment

 
Ik heb besloten om op een andere plek dan mijn eigen site te gaan bloggen omdat dat waarschijnlijk door meer mensen gelezen gaat worden. 

Vanaf nu ben ik dus te volgen op: http://stikensteek.blogspot.nl/ 
 
 
Yeah!!! De site is net online en het gaat nu al lekker....... ik ga in een tijdschrift komen met mijn site. Leuk, leuk, leuk!
Het is een kleinschalig tijdshrift over creatieve mensen en komt medio december uit. Om jullie alvast een voorproefje te geven hier de cover en de inhoudsopgave.

Het tijdschrift is trouwens ook nog te bestellen via www.toffestoffe@gmail.com
En het blad kost € 7,95

 
 
Mijn site is (bijna) klaar dus mijn eerste blog moet nu ook een feit zijn. Is mijn mening dan. Ik vind het allemaal spannend!
Ik wil hier mijn hersenspinsels en creatieve uitspattingen delen, al dan niet op een dagelijkse basis. Uiteraard sta ik ook open voor goede raad en ideeën van anderen.
 
Vandaag heb ik weer hard aan de site gewerkt en ik hoop dat hij zo bijna af is. Graag zou ik van jullie horen of het compleet genoeg is of dat er nog dingen veranderd zouden kunnen worden, misschien missen er nog items die ik over het hoofd gezien heb. Het is de eerste keer dat ik een site maak dus alles is nog nieuw en vreemd voor me.